Pārlekt uz galveno saturu

Aicina piedalīties vebināros par mazo dzīvnieku neiroloģiju ar Jāni Jeserēviču!

Attēla autors: No LLU arhīva

2., 9. un 18. jūnijā no plkst. 18.30 līdz plkst. 20.00 interesenti aicināti uz virtuālām tikšanās reizēm ar veterināro neirologu Jāni Jeserēviču. 

Jānis Jeserēvičs, DVM, kopš 2005. gada strādā AISTI References klīnikas Neiroloģijas nodaļā, Vantaa, Somijā. No 2004.-2008. gadam studējis un strādājis rezidentūru Helsinku Universitātes, Veterinārmedicīnas fakultātes Klīnisko veterināro zinātņu Neiroloģijas nodaļā. Rezidentūru beidzis 2008.gadā. No 2001.-2004.gadam specializējies veterinārajā neiroloģijā klīnikā “Jaggy”, Brno pilsētā, Čehijā. No 1994.-2000.gadam strādājis kā veterinārārsts Latvijā. No 1989-1994. Studējis LLU VMF Jelgavā, Latvijā.

“Pirmā tikšanās ietvers neiroloģiskās izmeklēšanas tehniku, ieteicamo secību, nedaudz integrējot arī nepieciešamās minimālās anatomijas un fizioloģijas zināšanas. Lekcijā būs daudz video materiālu un grafiskas informācijas, ne tik daudz tekstu slaidu.

Otrā lekcija, principā, būs pirmās turpinājums. Īsumā runāsim par to, ko darīt ar izmeklēšanas rezultātiem un kā tie var mums palīdzēt lokalizēt problēmas atrašanās vietu.

Trešā lekcija būs veltīta iespējamo diagnožu sarakstam. Kas ir VITAMIND? Kā to lietot? Es esmu drošs, ka zinu atbildiJ” (tā par tēmām, kas tiks izrunātas, saka pats J.Jeserēvičs)

Vebināru noslēgumā iespēja uzdot jautājumus lektoram tiešraidē. Vebināri notiks latviešu valodā.

afiša

 

Pievienots 26/05/2020