Pārlekt uz galveno saturu

Vebināru cikls ar VMF pasniedzēju, veterinārārstu Nikolaju Oborinu "Iespējamās problēmas galvas apvidū trušiem (ausis, acis, deguns uc.)"

Sākas
Beidzas

Aicinām uz 4 x 90 min virtuālām tikšanās reizēm ar veterinārārstu – Nikolaju Oborinu. Vebināri notiks četras secīgas pirmdienas: 7., 14., 21. un 28. decembrī no plkst. 18.30 līdz plkst. 20.00.

Nikolajs Oborins, DVM - veterinārārsts, absolvējis LLU Veterinārmedicīnas fakultāti 2014. gadā. 2015. gadā iestājies doktorantūrā. Stažējies eksotisko dzīvnieku medicīnā Brazīlijā un Ungārijā. No 2017. gada pasniedz eksotisko dzīvnieku slimības Veterinārmedicīnas fakultātē. Strādājis Rīgas Nacionālā Zooloģiskā dārzā līdz 2019. gadam. Kopš 2017. gada strādā vienā no lielākajām Igaunijas veterinārajām klīnikām - Loomade Kiirabi Kliinik Tallinā un specializējas eksotisko dzīvnieku medicīnā un mīksto audu ķirurģijā.

tabula

Visiem reģistrētiem dalībniekiem būs iespēja vērot vebināra ierakstus sev vēlamā laikā līdz pat 28.02.2021.

Katra vebināra noslēgumā ir iespēja uzdot jautājumus lektoram tiešraidē. Vebināri notiks latviešu valodā.

* Lai dalība noritētu bez tehniskām ķibelēm, pievienošanās jāplāno vismaz 20 min pirms sākuma (no plkst. 17.50).
**Jebkurš viens vebinārs veterinārārstiem EUR 10 (Studentiem, mācībspēkiem EUR 5), jebkuri divi vebināri EUR 20 (Studentiem, mācībspēkiem EUR 10), visi četri vebināri EUR 40 (Studentiem, mācībspēkiem EUR 15).

Lai pievienotos vebināram, katram reģistrētam dalībniekam pirms vebināra tiek nosūtīta saite, kas kļūst aktīva 40 min pirms vebināra un skaidra instrukcija kā pievienoties tiešsaistei. Ja vebināra norises brīdī esat aizņemti ar citiem darbiem, saņemsiet vebināra ierakstu un instrukciju, kā reģistrēties tā apskatei. (Jāatceras – lai iegūtu sertifikātu par dalību vebināros - jāpiedalās tiešraidē vai jānoskatās ieraksti!)

Visi dalībnieki pirms vebināra saņem lektora prezentāciju izdrukai!

Lai sekmīgi pievienotos tiešraidēm nepieciešams:

  • Dators vai telefons ar skaņu,
  • Labs interneta savienojums,
  • Ja izmantosiet telefonu: Lejuplādēta ZOOM aplikācija, tā ir bezmaksas,
  • Pievienojoties norādīt savu vārdu, uzvārdu (Kvalifikācijas punktu iegūšanai).

Lai reģistrētos vebināriem, nepieciešams: aizpildīt īso reģistrācijas formu, ka atverama šeit, e-pastā vai www.vicinfo.lv un veikt apmaksu par vebināriem uz VIC kontu:
Veterinārmedicīnas Izglītības Centrs SIA 40003409467
K. Helmaņa iela 8, Jelgava LV – 3004
SEB banka UNLALV2X
LV63UNLA0008000467036

REĢISTRĒJOTIES DALĪBNIEKI SAŅEM REĢISTRĀCIJAS APSTIPRINĀJUMU!
Ja apstiprinājumu dalībnieks nesaņem – tātad reģistrējoties e-pasts ievadīts neprecīzi un labāk reģistrēties vēlreiz!

Maksājuma uzdevumā lūdzam norādīt: Vebinārs (datums). Vārds, Uzvārds. Vebināri pieteikti LVB kā kvalifikācijas celšanas pasākums. Sertifikātu par dalību dalībnieki saņems elektroniski!

Afiša

 

Pievienots 01/12/2020
Portāla administrators